18-års parthei!

Jag och min systeryster tänkte fira lite smått att vi fyller 18 (36) år! Det blir ingen utflykt det här året som förra, vår gräsmatta är för nuvarande bara en jordplätt. På torsdag (valborg :D) finns det ett fint tillfälle för FF hemma i vår lägenhet i stan (det är nu ni ska dra efter andan)!! Förhoppningsvis slutar vi extra tidigt den dagen. Vårt förslag är nu att vi går hem till oss och fixar lite käk, precis en sådan dundermåltid som bara Nh07 kan fixa. De som vill får gå hem tidigare och de som vill får gärna stanna kvar längre! Efter matorgien får vi inte glömma att två teaterapor i vår klass har en teaterpremiär! 
Som ni kanske har förstått när ni läst detta är kvällen inte noggrant planerad ännu så det skulle vara fint med lite respons i klassrummet på måndag! Vilka kan på torsdag nästa vecka?

Ha en bra helg kära klasskamrater!


NYA DATORER!!!!

SPAM AV BILDER!!!!!!!!!!!!!!

Computer Love Pictures, Images and Photos
 

computer Pictures, Images and Photos 

lolcat contest winner Pictures, Images and Photos

Ny header!


Jag snickrade ihop en ny header då jag egentligen borde skriva klart min analys... (hehe)

Vad tror ni att händerna och snigeln representerar? Jag har ingen aning. Om ni vill att jag ändrar något så är det nemas problemas. ^^

// Elli

GLAD PÅSK

Det är lite sent. Äggen är ätna(för vissa), och påskäggen hittade (för några lyckliga). Men ändå. Dagen kräver ett inlägg. Ska bespara er religiöst snack, eller argumentation om högtiders förfall mot konsumtion och allmänt frosseri. Nu ska vi vara lättsamma^^ Därför:

GLAD PÅSK Nh07!!!! 

och den årliga påskbilden^^:


Låtom oss se på rörliga bilder

Tja, på torsdag hemma hos mig i åby, folk kan komma när de vill ch om någon vill stanna kvar över natten kan jag ordna det med. Om vi inte blir så många så ropar jag från NÖRD hållet men jag lovar att de är snälla hela bunten =)

Med vänliga hälsningar

Trevlig Otrolig Beläst Intelligent

Tobi

RSS 2.0