Visst är livet underbart?



HEJ NH07!!

Jag har inte skrivit så mycket här , för det har inte hänt sådär superdupermycket för mig.
Eller typ, i lördags var jag i Norrköping med min Adam och sen så träffade jag på Malin i en väskaffär!
Coolit jobb hon hade fixat! Jag har avklarat en vecka på mitt sommarjobb som är lite hmm..
Jag har hitills rensat ogräs hela dagarna, hoppat in för en kille som stukade benet på midsommar och tvättat persienner.. Jättekul.... nat. Men ja. Allt roliga för mig händer i Augusti , då jag ska se kent,kajrocken och ska till THAILAND!. Dock missar jag två veckor av skolan (Ta hand om ettorna!!!!) men jag kommer nog tillbaka med massa roliga saker till er ! :)

Saknar er !! pusssssssssssssshejo!

Hvar? (eller Emma lämnar landet)

Om exakt 67 minuter ämnar jag att lämna landet och bege mig, efter många färdmedel så som tåg, flyg, båt och till sist buss, till Hvar. För de som är lika kassa på geografi som jag är Hvar en liten ö som tillhör Kroatien. Efter att rest en hel dag så anländer vi...öhh mitt i natten...mysigt -_-. I alla fall veckan kommer spenderas i medeltisstaden Jelsa, antagligen med mycket bad (om familjen får som de vill) och att knarka arkitektur (om Emma får som hon vill). Egentligen är detta bara en ursäkt, det är så att jag måste fly landet för Birger har äntligen kommit på mig och jag fruktar för mitt liv...så om ni inte hör nått från mig igen, hämnas mig!!

Nåväl, tills dess ha det så bra alla mina små vänner, ät mat, sov, bad, mobba småbarn, kastra sten på gamlingar...oj fel lista..^^;; I alla fall ha det bra och vi hörs // Emma signar ut

Hej alla barn!


Kaaaaaaat! Maju!

PS: WoooFF???

/Hälsningar Lolz och Elli! <3


Uhm, till Tobi..

Hehe, du blir nog så illa tvungen att träffa mig snart igen... Det är nämligen jag som har din mp3, och jag antar att det inte var en offergåva..så ja..Jag far ganska snart, så lös det snabbt^^
//Malinette

MJAU!

idag klockan sju är jag och jobbar......... snacka om att det var svårt att gå upp......
jag återkommer!

/Maria

Tobis Eriksgata

Hennes höghet Tobi kommer imorgon ytföra sin långplanerade Eriksgata schemat ligger

9-11 Norrköping för bokinlämmning på Biblioteket och väntande på pendeltåg

Pendeltåg

ca 11.30-14 Lindköping Bibliotek och seriebörs ev Mat

Buss

15-16.30-1700 Finspång Förr bokinlämmning och boklånande

Buss

Mellanlandning i norrköping

Buss

18 -19 Söderköping för införskaffande av nytt lånekort och glassätande

20 Hemma i åby

Tiderna kommer självklart inte hållas och jag tar med mig en keps och munspelet så kan jag antagligen slå mig ner på en gata om jag behöver tjäna ihop några slantar!

Så håll utkik!

Malinette skriver lite....

Hej folket! Nu är jag tillbaka på kartan, för ett litet tag... En dryg vecka har tillbringats i Blekinge, tillsammans med Sveriges alla myggor som troligtvis hade årsmöte/släktträff/fotbolls EM i närområdet...

Veckan i korthet:
-  Jag har efter hårt slit bevisat att jag är utvald av det ickeexisterande ödet till att förlora i badminton. Märkligt nog var jag också den som var mest entusiastisk trots förluster... det om något är vuxenpoäng^^

-   Brorsan och jag grävde fram två cyklar ur min farbrors bod, som vi sedan riskerade våra liv på för att utforska omgivningarna. När jag säger att de hade stått där i 35 år menar jag det, likaså att min cykels bromsar var ganska obefintliga... Men att cykla är trevligt, och bromsar överskattade.

-   Vi var på släktträff. Avlägsen släkt. Intressant att lära känna en annan kultur med andra seder och bruk än vi. Det var ju såklart en del kommunikationssvårigheter, men nicka och le fungerar även på skåningar.

-   Till vädrets fördel kan man säga att det aldrig riskerade att trötta ut en. Öhh... omväxling förnöjer, antar jag. Dock är det ondska att locka intet ont anande midsommarfirare att ha picnic i solskenet på idyllisk plats och sedan leka orkan... men, men^^

Iaf, jag trivs med sommarlov... Hoppas ni har det fint och mår bra var ni nu befinner er. Vi ses om inte alltför lång tid, hoppas vi..             

//Malinette


hestar och jordgubbar

Hej alla söta fina människor som jag saknar!
Nu sitter jag inne i lägenheten och småäter som vanligt. Med en äcklig chipspåse bredvid mig tänkte jag uppdatera lite om mitt  "liv".

Den mesta tiden efter skolavslutningen har jag spenderat på landet och gjort lite allt möjligt (det vill säga ingenting). Jag har bara badat en gång ! (Det är nu ni ska se väldigt chockade ut).
Midsommarafton bestod bl a av många söta småkusiner, en dyngsur morfar som frågade om pappa hade "en liten jävel" och såpbubblor från rusta! hmm.. Ja jag kanske ska fortsätta. Imorgon börjar andra veckan av sommarjobbet. Jossan och jag ska stå i matsalen på Stadium Sportscamp och vara trevliga mot omkring 1 000 aktiva ungar. Låter det som en spännande fortsättning? Hoppas det för i slutet av sommarlovet kommer ni antagligen att få höra den ;)

Ha det fint allihopa och glöm inte att tänka på tältningsförslaget!
                                                                                                                              /Johanna

ps.bonusbild tagen på åkern nedanför huset i Evalund :P

Munspel !!

Tobi spelar munspel!

Jag kan följande

1. 3 akord

2. Gubben noak

3. When the saints

och övar på "Ja, må hon leva" till det (ö)kända födelsedagsfesten!

På samma gång jag inhandlade detta ädla instrument så köpte dessutom gustav en Uke (aka Ukelele, underbart instrument som jag faktiskt är minst lika bra på som gustav tack vare att det bara är fyra strängar! Snart kommer vi kunna starta täppan bandet!

Midsommar =)




GLAD MIDSOMMAR!!!!!!!

Alla Måste skriva ett inlägg sen på bloggen om sitt firande ^^

KRAM / Jossan

PS: Visst e bilden fin !  PPS:  Saknar alla

Aktuellt - Sara edition

Godkväll.

Idag ska vi börja med nyheter i korthet.

Vit sommarklänning sys, beräknas bli klar till midsommar.
Sara ska på lajv! Hon håller på att skapa en karaktär och ska fixa kläder och rekvisita.
Att vara utomhus ökar ens välbefinnande - Sara satt på en gräsmatta och mådde bra en stund idag.
Överskottsmarknaden lockar, böcker för 3 kr är kalas. I fredags införskaffades tre gamla, fina böcker. Troligvis blir det ett besök där imorgon.
Saras musikförråd uppdateras, hjälp gärna till!

Dagens tema är Förändring, och det är just vad Sara håller på med just nu.

Hon har idag varit hos frisören och klippt av sig håret.



Hon har dessutom börjat ordentligt med rensningen av rummet, som förhoppningsvis ska göra det mer trivsamt.
Efter studiebesök hemma hos Malinette har hon bestämt sig för att införskaffa en till bokhylla (i björk, med glasdörrar) till sitt rum, så att hon kan visa upp sina fina böcker och annat.

Hon ska i höst börja på en annan skola (snyft), så hon tycker att klassen borde träffas en del och ha roligt tillsammans!
 
Så har det blivit dags för A-ekonomi.

Dagens klippning kostade en del, men annars har Saras ekonomi inte påverkats särskilt.
Jobb i några dagar nästa vecka ger nya inkomster.

Till sist: Vädret.

Just nu är det klart, med en skön kvällssol, och det är alldeles lagom varmt, med en mild bris. Vi hoppas på liknande väder veckan ut.

Till sist vill vi önska er alla en god kväll (och påminna er om att Sara gärna umgås - hör av er!)

Puss & Kram (som förresten är ett bra mellansnack med Emil Jensen - lyssna!)
/Sara

PS. Sara ger dagens ros och många tack och bock till de underbara männsikor som hjälpt henne att må bra. DS.


Rapport by Louise

Var ett tag sedan jag skrev här och ja.. jag saknar er alla! (Elli, jag snor din 'lista'.)

Nyheter: Linkin Park ställde in på Hultis! Jag kan meddela att enligt rykten som kommer de aldrig någonsin få chansen att spela där igen! :o

Väder: Här nere i Småland regnar det för att nästa sekund bli solsken och 25 grader.

Sporten: Ööh.. va? Sverige förlorade mot Spaninen.. tror jag..

Nöje: Precis hemkommen från Hultsfredsfestivalen som var stoooor! (mer ingående rapport kanske diktas ihop senare )jag måste ju få berätta (aka skryta?))

Kultur: De senaste dagarna har varit fylld av det, i alla fall i musikväg -The Hives Firefox AK, CK, Håkan Hellström, Hästpojken osv.

Framtida planer: Vara i småland några dagar och försöka sluta att lukta äckligt och sen fara förbi östergötland och vidare till södermanland där det blir midsommarfirande (kommer hem sen..  på måndag?)

Hultsfredfestivalen: Stort, mycket folk, påkostade storbildsskärmar, sunkigt funktionärsjobb (AH, tio ton bränbara sopor hade sorterats totalt imorse klockan sex nollnoll!) och inte duschat på fyra dagar (jag staaaaaaaaaank!) Fast.. det var värt det..


Rapport



Idag blev det bussen från landet intill stan 8.50
Men skulle gärna tagit bussen tidigare, vaknade runt klockan 6 efter att ha vaknat 100 gånger eter klockan 4 =( är det ngn mer som håller med om att man aldrig kan sova på sommarlovet ??

Här slutar i alla fall inte eldändet, det va rea på stan och Johanna förbjöd mig att  köpa ngt.. jag har nämligen 330 spänn att leva av fram tills 25 juli JIPPI!!!!! =)

Så Sommarlov e lite överkattade,  vännerna e inte hemma, man har inga pengar (därav inget liv) , Kroppen tror att det e dagtid hela dygnet och vädret blir oftast sämre än vad det va innan skolavslutningen ..

Men upp med humöret! Hoppas ni alla har ett bra lov iaf.. och inte tänker på idrottspapper innan ni ska sova som jag gjorde i förrgår ^^ Bada, lek och sola!!!!!!!!!!!!!

JB ( gissa vem)

Sommarrapport by me! (Elli)



Nyheter: Det verkar som att smultronen redan har börjat dyka upp! Jag funderar dessutom på att färga håret.

Väder: Kallt och molnigt. >_>

Sporten: Det varkar gå bra för Sverige i fotboll i alla fall! Själv har jag cyklat till Getå. Uuuh...

Nöje: Jag ska på utflykt med min granne! Jag har banansnacks, tiramisu för två, chokladkakor, festis och riskakor med paprikasmak!
----------------------->Tobi: (Vilka var med på detta Ouranmaraton? Varför fick inte jag vara med? (;_')

Kultur: Jag har nästan börjat skriva på mitt revolutionerande och banbrytande pianoalbum. (Notera: sarkasm.)
Jag har sett en jättebra film som heter 5 cm er second. (Fast den blev dissad av andra. x_x)

Framtida planer: Åka till min syster, fira midsommar och börja jobba! Någon som vill umgås med mig sådär ibland efter jobbet? Slutar vid halv fem varje dag. ^^

Saknar eeeeeeeeeeeeeeeeeeer!!!! *skrika*

/ Elli

HEJ

Hej NH07.

Jag saknar er!

/ mango

Bra initiativ...

Bra initiativ Tobi. Enligt mig vore det roligt om vi kunde hålla liv i bloggen även över sommaren, och på så sätt hålla koll på varandra en aning... Jag menar, vissa kommer säkert inte kunna träffas, och ja..endel flyr landet till en öde ö och kan endast kommunicera med flaskpost. Så lite regelbundna sommarrapporter vore inte fel, enligt mig (även Sara, tro inte att du slipper^^).. 

// Malinette 

Tobis Sommarrapport!

Nyheter: sefyren på nedersta landet närmast vägen har gett en avkastning på fem bär idag!

Väder: För varmt

Sporten: Ett kraftigt anfall av yrsel drabbade Tobi 1053 idag och det är tveksamt om hon kan hålla temot på dator till 2330.

Nöje: Ett Ouran maraton har tagit plats under två dagar och förvandlat stora delar (50%) av täppans befolkning till zoombier.

Kultur. 1446 ord i kapitel två av skuggalver.

Vi återkommer med fler spännande nyheter!

FRUKOST PICNIC!!

TID : 5 Juni , 9.30
PLATS : Strömsparken, Där vi var och 'pluggade' , ni vet da kristallkronan typ..... Gamla rådstugegatan typpp öööhm :D
MEDTAG: Något ätbart!! och drickbart!!! OCH ETT GLATT HUMÖÖÖÖR!, Musik? Kanske filt (heheheheh)

Vilka kommer, vilka kommer inte? 

Pusshejjooooooo...
// Maria o andra hööhöhöh


Fotbollsturnering & solbränna

image169

image171

Rolig dag, inte sant? Spännade med straffar o dryga estetare :P

Trots Knockning o sönder trasade ben tror jag även Emma håller med !


Friluftsdag!

På tisdag händer det; friluftsdagen..
så här står det på fc :

Lite info om friluftsdagen på tisdagen... Fotbollsturnering 3/6 kl. 9.30 ? ca 14.00 På tisdag går det årliga arrangemanget av stapeln igen, äntligen är det fotbollsturnering igen. Turneringen kommer som förra året att spelas på Himmelstalund Norra på sjumannaplaner. Hitta dit, är lite svårt om man vill vara lat och åker spårvagn annars knallar man bara rakt över Himmelstalundsfältet? Lunch kommer serveras i matlådor från Trappan som någon lirare åker och hämtar någon gång mellan 11 och 12. Matcherna kommer vara 10 minuter långa, inget sidbyte, ingen paus. Eftersom det är på sjumannaplaner vi ska spela på ska alla lag ställa upp sex utespelare och en målvakt. En nymodighet i år är att det är mixade lag istället för klasslag, som kommer att avslöjas på plats, samt ett lärarlag, förhoppningsvis. Först kommer en skolturnering hållas för att lite senare avlösas av några utmanarmatcher där vår skola utmanas av några Dark Horses runt klockan 13?

Utrustningslista:

Lämpliga skor
Idrottskläder
Vattenflaska, går nog att fylla på där, men helgardera och fyll på hemma
Solskyddsfaktor (Markus!)
Resten? Typ mutpengar?
Så, vi syns på tisdag kl. 9.30 då alla ska vara i bra form och pigga, (eller hur Sara?).
Hoppas att alla dyker upp? /Gustaf Walther

HAHA JOHANNA ; himmelstalundsfältet GAAH!!

/ MARIA..

RSS 2.0