Naturhumor


Ni kan vilja kolla in den här youtubekanalen. :)

http://www.youtube.com/user/Naturhumor



Fast ljudet är, eh, borta? Det verkar som antipiratbyrån har slagit till igen...!

Åter igen...



Hej igen! Hur har ni det första dagen på sommarlovet? Själv har jag dragit på mig förkylning samt halsfluss och har allmänt klagat inför övriga familjemedlemmar hela dagen. Det är inte lätt att vara ledig. Kom ihåg att skriva på bloggen under lovet, det är så kul att läsa!

Vår första fråga kommer från otib, som tar upp ett knepigt problem som jag tror att vi alla varit med om någon gång.

Hej Elli, jag har en fråga. Det finns en person som jag ofta känner en övervälgande lust att antingen strypa, rycka av huvudet och sätta på en pinne eller kanske bara sätta en munkavel. jag har försökt räkna till 10 men det hjälper inte. snälla Elli, hjälp mig jag skulle inte överleva i ett fängelse! Kram otib

Ett allvarligt problem. Försök ta reda på vad som gör den irriterande personen irriterad. Sen är det bara att bete sig så irriterande att den irriterande personen blir så irriterad att den ändrar beteende. Klart!

Från Olivia:

Hej Elli! Kan jag använda tampong fastän jag är oskuld?

Nej, inte vad jag vet. Fast det beror såklart vad du ska använda den till. De är utmärkta att använda som kuddstoppning och liknande.

Från Esiuol:

Hej Elli

Hej.

Från Esiuol:

Hej Elli (igen). Min kanin tycker om att äta daggmaskar, är den bisexuell?


Det var en mycket bra fråga. Efter att ha kollat med säkra källor är det bara att konstatera att maskätning är ett typiskt heterosexuellt beteende. Men du behöver inte vara orolig, han/hon kommer förhoppningsvis inse det hopplösa i situationen och gå med i RFSL. :)

Det är dags för...


Hej, my fellow americans NH07-medlemmar. Den här veckan kommer jag att ha min speciella frågespalt. Ni kan fråga mig allt möjligt, t.ex. om relationer, mat, aktiviteter, kläder... (eller vad ni nu skulle komma på) Kom ihåg att rena faktafrågor är tråkiga, jag är mer för att ge råd. :)

Vad väntar du på? Skriv!

Fuzzy Lama!!



Circus Olympia har den finaste laman/alpackan evah!! Dock var det lite synd om den.....den har säkert fått diabetes av allt godis de har gett den ;___; Poor little lama...men fin!

idolbilder




Idolkort, 100000 kr styck. Hör av er till Maria m.


Ironi...



//Same as before

Blubb?









Vi skrattade så vi grät... iaf Emma. Charmen!! // E & M

RSS 2.0