Lärarmöte 23/1

-  På fredag ( 30/1)  kommer två nior på besök.

- Skrivschemat är färdigt och sätts upp utanför klassrummen efter dagens lärarmöte. Svenska och Pyskologi står inte med, men svenskan kommer läggas till när den nya läraren kommit. Vi ska läsa igenom skrivschemat och godänna!

- Friskolorna ska ha en gemensamm dag för öppet hus i vår.

- Studentexamen sker 11/6 kl 15.00

- Skolan söker ny svenskalärare, psykologilärare samt behörig idrottslärare. Elever ska få medverka i intervjuer.

- Brev om utvecklingssamtal har blivit utskickade!

- Vi har självstudier i spanska och svenska veckan då treorna är på Klassresa.

- Angående våra klagomål om " Höga krav" så fick vi svaret att innan vi bestämde ett möte skulle vi diskutera fram frågeställningar samt vilka lärare detta involverar. :P så ingen revolution direkt! Men Martin E sa att vi eventuellt kunde flytta inlämningen av hemprovet med en vecka!

Hållbar Utveckling: Smaka alltid på innehållet i oöppnade förpackningar innan du slänger dem trots att bäst-före-datumet gått ut :)

/ Jossi

Filmkväll?

Hej folk. Vi hade ju pratat om att ha en filmkväll eller liknande helgen som kommer... Jag minns faktiskt inte om vi kom fram till något över huvud taget, men jag tycker verkligen att det är dax att hitta på ngt igen, som på den gamla goda tiden.. Är helgen bra? Är någon på? Var ska vi vara? Vad ska vi se? Vem fixar Frasse? 

Om inget bättre alternativ dyker upp kan jag storsint erbjuda vår trånga källare, men jag vet inte hur god idé det egentligen är...  Säg vad ni anser om saker och ting så ka vi bestämma ngt...ngn gång..

// Den från Finspång. (även kallad Dom) ^^

NÖRDCON!

Okej det finns inte en suck att någon i denna klass inte vet vad NÖRD är med tanke på min ljudvolym och sagda klass storlek.

Men för säkerhets skull ska jag förklara. NattÖppet RollspelsDagis är en spelförening som håller på med alla typer av spel, roll-,bräd-,figur-,data- och tvspel (och ev. spelsorter jag glömt) Vi kommer att ha ett konvent i dagarna tre för att fira att vi växt något oerhört under året som gått och ni får (och bör...) titta förbi. Vi befinner oss i centrala krokek mellan 5 och 10 minuter från centrum. Om ni vill ha mer detaljer kan ni prata med mig eller gå inoch kolla på forumet.

http://nord.egetforum.se/forum/viewforum.php?f=31&sid=4a7109c61072868e5961391affd958b7

Vi Ses!


RSS 2.0