Alltid på en måndag - GITARR & CIMBALOM


Måndag 15 September KL 19:00
Crescendo, Järnbrogatan 3 Norrköping

Romantik och folklore när två av Nordens ledande artister på sina instrument, den klassiska gitarren och den zigenska cimbalom, möts på Crescendos scen. En annorlunda och medryckande konsert med musik inspirerad av Balkan och medelhavsländerna. Biljetter säljs på Crescendo, Järnbrogatan 3, konsertdagar från kl. 18.30.

VIlka vill vara med? Malinette har redan lovat, hohohoho!! ^^

Till Maria: När kommer du hem? Vi saknar dig!!

/ Elli

Brandtrappsmissbrukarna



Trots att vi riskerade securitas besök, kunde vi inte motstå utsikten över strömmen uppe i brantrappan ;)

o ja.. det va väldigt högt! En cola-burk o en plastboll  bevisade våran teori om höjden !

Grattis Nh07!!

Woho, vi har nu varit en klass i ett år, och för att bli lite sentimenatal så är jag mkt glad över att tillhöra denna härliga grupp, ni är fina!

Förövrigt bör någon passa på att välkomna Maria till klassen, jag tar på mig det, VÄLKOMMEN!! (Öhm, sen ska hon ju introduceras till bloggen också...)

Någon fick med den fina (hrm) tårtan (jaja, fantasi) på bild, huh? Lägga upp?^^ (detta inlägg blir annars så öde, ehe..)

/Malinette


heeeeeeejs!

hoppas allt ar bra med er!!Jag mar sadar faktiskt, ar sjuk typ! LUGNT INGET ALLVARLIGT! bara forkyld typ, men liksom jag ar aldrig sjuk annars! hostar gor jag oxa :S Men men jag har inte kannt av varmen an vetni! for vi ar inte ute so mycket.. utan man fryser typ i varuhusen! vet ni? alla ar typ ljusa har! folk i sverige ar ju brunare, men det kanske ar att de ar inne so mkt, OJ nu maste jag dra, vi ska ut nu!


PUSSS saknar er! kram maria

Första skoldagen!

Sådär ja, nu är vårt andra år igång! Det var visst efterfrågan på en historia om första skoldagen såg jag (Maria^^), så vi kan väl dra det kort... mycket kort.


Det var meningen att vi skulle vara där klockan ett, men eftersom alla älskar naturhum, var i princip alla där mer eller mindre för tidigt. Några var sociala och pratade med varandra och jag tror till och med att de var modiga nog att hälsa på några av de nya ettorna (!). Andra hade en mer nördig läggning och bosatte sig vid klassrummets dator (hrm). Klassrummet var förövrigt väldigt tomt, men jag kan inte säga vad som saknades. Vi hade fått nya hyllor och TVn som Daniel pajade^^ Plus att vi insåg ironin att det är Maria som har nyckeln till skåpet, ehe. Ettorna var i alla fall läskigt många, 23 stycken tror jag, och de hade bakat våfflor. Varför fick inte vi baka våfflor? Vad fick vi göra egentligen, mitt minne sviker mig... Jag kan faktiskt inte redogöra för hur de nya medlemmarna i klanen Naturhum verkade, men det får man kanske ett bättre grepp om imorgon på "Lära känna varandra"-dagen.

Sen fick vi information, och här är då nyheter i korthet:

•-         Vi går i tvåan nu.

•-          Trappan har gått i konkurs, så vi kommer käka någonstans på Campus. Ingen mer tomatsås, snyft... eller det vet man ju aldrig...

•-          Vi går till 16 tre dagar i veckan, och måndagen kommer antagligen vara döden. Och varför inga raster då? Ologiskt...

•-          Skolsyster har slutat. (andas ut)

•-          Öhm..

•-          Klassbloggen kan vara infiltrerad, med tanke på vissa foton som dykt upp på skolans väggar. Eller hur kom de dit?^^

•-          Ja, ni...


En sak till: I morgon fyller Nh07 ett år! Fira?^^


/:# (malinette)


Date?

Är det någon/några som skulle vilja ha en liten date innan skolan börjar? HAHAH, okej jag kanske ska omformulera frågan lite. ÄR DET NÅGRA SOM VILL TRÄFFAS (typ en timme kanske) INNAN SKOLAN BÖRJAR? Det känns ju så tråkigt att bara hinna säga hej och sen sitta och lyssna på all info. Vad säger ni? Skulle det liksom inte vara trevligare och hinna snacka lite. Vi skulle kunna träffas vid ICA strömmen eller något.  C'MON C'MON!!!  :D

ps. Om alla inte hinner läsa kanske man kan sms:a någon som man vet kan komma lite innan ;P

                                                                                                
                                                                                                  / Johanna

SAWADEE CAAAAA!

HEJ ALLA SNELA I NH07!!! (dumma oxa om det finns nara???!)

hur mar ni? ar ni nervosa infor skolan? hihih. Jag har det jattebra har i Thailand, det ar typ fooor varmt!! Just nu sitter jag nere vid receptionen, det kostar 100 bath for 2 timmar o 20 min, alltso 20 kr, ratt lagom va! man kanner sig lite rik har nar man vet att man kan kopa hur mkt som helst for det ar soo billigt! Jag har kopt massa godis hihi, OCH JA ni ska fa smaka OCH det ar ingen gelatin i det!! Murry is happi, very happi!! namen nu ska jag ata frukost hihih, ni ligger sakert och sover nu!!

PUSS fran Mariaa!!!

..

HEJ JAG LÄNGTAR TILL SKOLAN!!!!!!!!!!!!!!!!!! GÖR NI?

//


PICKNICK 13/8

Så! NY INFO!

TID: 12.00
VART: Folkparken --> väggbeskrivning från skolan finns här! (ni ser lekparken/dammen/studsmattan där någonstans)
TA MED: Något ätbart. Något att dricka kanske.. och något att sitta på?

Om ni inte hittar någon är det ju bara att ringa mig, eller någon annan från klassen? Elli och Olivia kommer vara där i alla fall.

Och snälla, ta gärna kontakt med fler från klassen. Jag tänker inte sitta och ringa runt till alla!


/ Louise.

VEGANpicknick

NÄR: onsdagen den trettonde augusti
TID: Öööh, tvistade åsikter här men någon gång på förmiddagen typ. Nu säger jag 11 för att jag Får bestämma så alltså
TID (igen): Klockan 11
VART: Nu säger jag Folkparken eftersom det är lättast att ta sig dit. Dock är det stort.. men Folkparken vid plaskdammen, ni vet, och sen kan vi skutta vidare någonstans?
TA MED DIG: Något Veganskt att äta, ni vet - knytkalas liksom.

Öh. Sprid gärna ut det här till Alla i klassen på något sätt - ring/smsa/msna/bdba osv - you know.
Plus att jag kommer med mer Detaljerad info imorgon, förhoppningvis. Annars får ni ringa mig på 0709572730 på onsdag för då lär jag vet.

JAG SAKNAR ER!
(fem dagar kvar till partyt!!)

/ Loooouise


RSS 2.0