Efterlyses: Fällar och Filtar

Klasskamrater, besökare. Kära vänner och främlingar. Jag, Tobi efterlyser filtar och fällar som skall användas till hösten.

Det är så att jag skall åka på ett lajv och under detta lajv så skall hela vårt läger vara totalt in. Det betyder ingen sovsäck och bara liggunderlag o jag gör ett fint linnefodral.

Så nu efterlyser jag filtar, ylle eller liknande som ser någolunda gammla ut eller fällar. De behöver inte klara en noggran inspektion bara så att det ser ut att kunna vara gammalt. Herregud Fleace kan se gamalt ut med rätt nyans. Flitarna kommer få bo i ett tält utan golv = det finns en stor risk för fukt och smuts. Jag tänker inte dra något genom gyttja men ni kan ju föreställa er.

Om någon utav er har filt eller fäll är jag mycket intresserad av att köpa/låna. Hör av er till mig i god tid bara för i annat fall blir jag tvungen att försöka köpa "nygammalt" och det blir apdyrt.

MVH Tobi

Djurparken (Tobi och Elli är INTE deprimerade...?)

Så Elli och Jag besökte Kolmården idag. Vi såg massa djur plus både Cowboys och Pirater! Jag har skaffat årskort så den som vill gå med mig kan ju slå en signal. Dagens höjdpunkt för mig var nog kamelridningen och för Elli var det nog då vi blev anfallna av gulliga getter i barnens lantgård (eller när jag red kamel, för uppenbarligen var jag så glad att det rann över).







Tobi:
- "Titta Elli! Småttingar!!"

Elli:
- "Uh. Faktiskt."



Elli:
- "Man ser min BH!! >_>"

Tobi:
- "Of course. It was my plan from the beginning."

Elli:
- "HAHAHAHAA, det ska jag skriva på klassbloggen!"



Tobi:
- "Jag ler med tänderna hela tiden... Var jag så glad!?!!"



Tobi:
- "KAHMEEEEHL!!!!"



Dagens läsarfråga: Vart är Elli?


Det är inte ens svart färg O.o

Emmas och mitt fynd^^:



//Malin


Julavslutning









Rotat lite i bildarkivet! :)

Bästa.. :D


Puh...

Hejo!
Imorrn är sista dagen på mitt jobb. Det har varit precis lika intressant och underhållande som bänk- och väggskurning på ens gamla högstadieskola kan vara. Särskilt som ens enda sällskap är en skurhink och en socialt underutvecklad grabb som nyss slutat nian. Tack vare honom fick jag i alla fall nöjet att bli irriterad då och då. Som till exempel när han kom fyrtio minuter för sent istället för sin vanliga morgontrötta kvart, men ändå fick full lön för det arbete som jag gjort, eller varför inte den gången då han gjorde rent två bord på samma tid som jag gjorde femton (mkt noggrannare, bör tilläggas) för att han "inte orkade". Orken återvände mirakulöst nog när vår arbetsledare dök upp i dörren... Detta är en av få gånger jag är tacksam mot känsroller; lokalvårarna vi arbetar för kommer vara övertygade om att det är jag som gjort jobbet!

Annars så har jag snappat upp många nya visdommar under de dagliga kafferasterna och jag tänker bjuda er på ett urval:

- De grå tvättsvamparna är värdelösa! Kvalitén har verkligen försämrats! Köp inte dem, utan köp de gröna istället. 
- De säljer en viss sorts fudge på Lidl som är bra att ge bort. 
- Anders och Karin ska på kryssning i sommar. Ett dygn. Det är ett under att Anders har lyckats få en flickvän.
- Grönsaker är inte så himla viktiga som alla säger. De som inte vill ha frukt och grönt behöver inte det. Man ska inte      tvinga sina barn att äta grönsaker. Det är inte bra för dem.
- Inte fibrer heller. Vi är inte gjorda för att äta fibrer. 
-  En "städtant" glömmer aldrig! En av de lite äldre damerna mindes mig och min bror från när vi gick på dagis. Hon hade städat där en tid. O.o 

Nåväl. Känns bra att ha haft ett jobb ett tag, och att ha gjort lite meningsfulla saker på sitt lov. Har även träffat intressanta (och beundransvärda!) människor. Även om jag är rätt nöjd ska det bli väldigt skönt att äntligen få lov på riktigt!       

Vad har ni för er? Ngn som jobbar/har jobbat/ska jobba? Hoppas allt är väl med er iaf..

Bra det så ha // Malin

RSS 2.0